Het Witte Paard

Bronckhorst - Zelhem
Toekomstig aanbod

Over dit project

HET WITTE PAARD
Het dorpshart van Zelhem
Op de plek van het voormalige witte paard café restaurant met feestzaal kan straks een van de meest gewilde plekjes van Zelhem ontstaan. Help nu mee om tijdens het participatietraject te bepalen wat er straks kan komen, vul de enquête in en wordt automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. Doet u ook mee?

LOCATIE
Midden in het hart van Zelhem, op slechts enkele stappen lopen van de Aldi, Cafetaria de Smulhoek en al die andere markante winkels en horeca die Zelhem rijk is. Tegelijkertijd ligt het groen van het Pelikaanse bos nabij en kun je lekker fietsen en wandelen op 't Zand, kortom een plek met alle voorzieningen én een rustige omgeving.
SCHETS ONTWERP
Het ontwerp dat onder voorwaarden woonomgeving akkoord is.
Op basis van de inloop (van omwonenden) die recent geweest is, kan gesteld worden dat de woonomgeving onder voorwaarden akkoord is met deze variant.

Op onderstaande luchtfoto is de schets in perspectief geplaatst.

Een volgende stap is het uitwerken van de schetsen om te komen tot een uitgewerkt bouwplan en bestemmingsplan. Dit ontwerp (inclusief uitgebreide tekeningen en video's) zal wederom middels een inloop voorgelegd worden aan de omwonenden. Een uitnodiging hiervoor volgt te zijner tijd.
Voor meer informatie ga naar de projectwebsite www.woneninhetwittepaard.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Witte Paard
Type woningen
Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Bronckhorst.

Aanmelden