Achter de Hoven

Bronckhorst - Zelhem
Actueel aanbod

€ 330.000,- tot € 370.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
99 - 124m2
Kaveloppervlak
121 - 235m2
Inhoud
345 - 480m3

Over dit project

Goed nieuws! In Zelhem wordt binnenkort weer gebouwd en wel op de locatie aan de Groen van Prinstererstraat en Achter de Hoven. Hier verrijst een appartementengebouw met 6 appartementen, verdeeld over 3 woonlagen en een rij van 6 gezinswoningen. Niet onbelangrijk: het project is op en top duurzaam, bijna energieneutraal (BENG) en klaar voor de toekomst! Het project wordt gebouwd door Aannemersbedrijf Bramer B.V. uit Vriezenveen.

Interesse? De bouw gaat starten en er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Bel met Nieuw Wonen Achterhoek voor meer informatie!

Zelhem Het dorp Zelhem bestaat al sinds het jaar 801 en is één van de drie grote kernen binnen de gemeente Bronckhorst. Het dorp heeft bijna 9.000 inwoners en ligt in een zeer groene omgeving. In de directe nabijheid vind je onder andere natuurgebied ’t Zand en landgoed ’t Zelle met een golfclub. Het bruisende en gezellige centrum van Zelhem kent een ruim winkelaanbod voor alle dagelijkse behoeften. Daarnaast zijn er verschillende horecagelegenheden met gezellige terrassen te vinden. Op loopafstand is een basisschool, sportschool en zwembad. Ook kent Zelhem een rijk verenigingsleven. In het nabijgelegen Doetinchem vind je alle voorzieningen die je in een stad mag verwachten.

Zelhem heeft prima verbindingen met de nabijgelegen stad Doetinchem (treinstation) en de omliggende dorpen. Vanuit Zelhem ben je met circa acht autominuten op de A18 die in directe verbinding staat met de A12 en A3 (Arnhem/Oberhausen). Tot slot is er een uitgebreid fietspadennetwerk en fietsroutes om te kunnen genieten van het typische en karakteristieke Achterhoekse coulissen landschap en te genieten van de Achterhoekse gastvrijheid.

Gezinswoningen:
De eengezinswoningen hebben een woonoppervlakte van ca. 124 m² en zijn op ruime percelen gesitueerd, variërend van ca. 121 tot 235 m². Elke woning heeft een vrijstaande houten berging in de tuin en is te bereiken via het achterpad. Bij de linker hoekwoning met de zijtuin is het mogelijk een berging/garage te bouwen en is er parkeergelegenheid op eigen terrein. Voor de overige woningen is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Elke woning heeft een tuingerichte woonkamer met een deur naar de achtertuin. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. Er is een vaste trap naar de zolderverdieping met standaard al een dakraam. Hier is het mogelijk een 4e slaapkamer te realiseren. Ook bevinden zich hier de installaties. De kozijnen en deuren zijn van hout en het schilderwerk wordt uitgevoerd in de kleuren muisgrijs en antraciet.

De woningen worden voorzien van dubbel HR++ glas en standaard 6 zonnepanelen, een lucht-/warmtepomp en comfortabele vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping en een WTW-installatie. De oplevering is inclusief een compleet afgewerkte toiletruimte en badkamer en voor de keuken ontvangt u een cheque van € 5.000,--. Er zijn diverse opties mogelijk zoals een uitbouw aan de achterzijde van 1,2 of 2,4 meter.

Appartementen:
De hoofdentree is afgesloten met een elektrische schuifdeur en hier bevinden zich de postkasten en de videofoon-installatie. De verdiepingen zijn zowel per trap al per lift bereikbaar. Er zijn 6 ruime 3-kamerappartementen variërend van 99 tot 101m², verdeeld over de begane grond en 2 verdiepingen. Elk appartement beschikt over een privé (fietsen-)berging en een vaste parkeerplaats.

Hier geldt dat de appartementen worden voorzien van triple beglazing, een lucht-/waterpomp in combinatie met vloerverwarming. Er zijn diverse opties mogelijk zoals een buitenkraan op het balkon en wijzigingen in de draairichting van deuren. Elk appartement heeft eigen zonnepanelen die op het gezamenlijke dak komen te liggen.
De oplevering is inclusief een compleet afgewerkte toiletruimte en badkamer en voor de keuken ontvangt u een cheque van € 5.000,--.

Digitaal inschrijven kan via: nieuwwonenachterhoek.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Achter de Hoven
Start verkoop
2023 (1e kwartaal)
Koopwoningen
12
Prijs
€ 330.000,- tot € 370.000,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Bronckhorst.

Aanmelden