Terug naar Project

Achter de Hoven - Appartementen

Heb jij als eens gedacht aan de aankoop van een nieuwbouwwoning? Een nieuwbouwwoning kent veel voordelen ten opzichte van een bestaand huis!

Denk bijvoorbeeld aan:
- Nieuwbouw koop je vrij op naam (v.o.n.): je betaalt geen overdrachtsbelasting en ook de notaris- en kadasterkosten voor de overdracht zijn inbegrepen in de koopprijs.
- Een nieuwbouwhuis voldoet aan de laatste bouwvoorschriften. Hierdoor is je huis super goed geïsoleerd, aardgasvrij en voorzien van diverse andere duurzame maatregelen. Kortom je bent helemaal voorbereid op de toekomst!
- Bij een nieuwbouwwoning heb je in de eerste jaren nauwelijks onderhoudskosten, daarnaast geeft de aannemer ook nog garantie op het huis!
- Een nieuwbouwwoning is helemaal naar eigen smaak af te werken.

Goed nieuws! In Zelhem wordt binnenkort weer gebouwd en wel op de locatie aan de Groen van Prinstererstraat en Achter de Hoven. Hier verrijst een appartementengebouw met 6 appartementen, verdeeld over 3 woonlagen en een rij van 6 gezinswoningen. Niet onbelangrijk: het project is op en top duurzaam, bijna energieneutraal (BENG) en klaar voor de toekomst! Het project wordt gebouwd door Aannemersbedrijf Bramer B.V. uit Vriezenveen.

Interesse? De bouw gaat starten en er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Bel met Nieuw Wonen Achterhoek voor meer informatie!

Zelhem Het dorp Zelhem bestaat al sinds het jaar 801 en is één van de drie grote kernen binnen de gemeente Bronckhorst. Het dorp heeft bijna 9.000 inwoners en ligt in een zeer groene omgeving. In de directe nabijheid vind je onder andere natuurgebied ’t Zand en landgoed ’t Zelle met een golfclub. Het bruisende en gezellige centrum van Zelhem kent een ruim winkelaanbod voor alle dagelijkse behoeften. Daarnaast zijn er verschillende horecagelegenheden met gezellige terrassen te vinden. Op loopafstand is een basisschool, sportschool en zwembad. Ook kent Zelhem een rijk verenigingsleven. In het nabijgelegen Doetinchem vind je alle voorzieningen die je in een stad mag verwachten.

Zelhem heeft prima verbindingen met de nabijgelegen stad Doetinchem (treinstation) en de omliggende dorpen. Vanuit Zelhem ben je met circa acht autominuten op de A18 die in directe verbinding staat met de A12 en A3 (Arnhem/Oberhausen). Tot slot is er een uitgebreid fietspadennetwerk en fietsroutes om te kunnen genieten van het typische en karakteristieke Achterhoekse coulissen landschap en te genieten van de Achterhoekse gastvrijheid.

Appartementen:
De hoofdentree is afgesloten met een elektrische schuifdeur en hier bevinden zich de postkasten en de videofoon-installatie. De verdiepingen zijn zowel per trap al per lift bereikbaar. Er zijn 6 ruime 3-kamerappartementen variërend van 99 tot 101m², verdeeld over de begane grond en 2 verdiepingen. Elk appartement beschikt over een privé (fietsen-)berging en een vaste parkeerplaats.

Hier geldt dat de appartementen worden voorzien van triple beglazing, een lucht-/waterpomp in combinatie met vloerverwarming. Er zijn diverse opties mogelijk zoals een buitenkraan op het balkon en wijzigingen in de draairichting van deuren. Elk appartement heeft eigen zonnepanelen die op het gezamenlijke dak komen te liggen.
De oplevering is inclusief een compleet afgewerkte toiletruimte en badkamer en voor de keuken ontvangt u een cheque van € 5.000,--.

Digitaal inschrijven kan via: nieuwwonenachterhoek.nl

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 345.000,- tot € 370.000,-
Woonoppervlakte 94 m2 tot 101 m2
Inhoud 361 m3 tot 345 m3

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
0.1 - 101 m2 2 361 m3 Verkocht
0.2 - 101 m2 2 361 m3 Verkocht
1.3 - 101 m2 2 361 m3 Verkocht
1.4 - 101 m2 2 361 m3 Verkocht
2.5 € 370.000,- 99 m2 2 345 m3 Te Koop
2.6 € 355.000,- 99 m2 2 345 m3 Te Koop