Terug naar Project

Achter de Hoven - Rijwoningen

Heb jij als eens gedacht aan de aankoop van een nieuwbouwwoning? Een nieuwbouwwoning kent veel voordelen ten opzichte van een bestaand huis!

Denk bijvoorbeeld aan:
- Nieuwbouw koop je vrij op naam (v.o.n.): je betaalt geen overdrachtsbelasting en ook de notaris- en kadasterkosten voor de overdracht zijn inbegrepen in de koopprijs.
- Een nieuwbouwhuis voldoet aan de laatste bouwvoorschriften. Hierdoor is je huis super goed geïsoleerd, aardgasvrij en voorzien van diverse andere duurzame maatregelen. Kortom je bent helemaal voorbereid op de toekomst!
- Bij een nieuwbouwwoning heb je in de eerste jaren nauwelijks onderhoudskosten, daarnaast geeft de aannemer ook nog garantie op het huis!
- Een nieuwbouwwoning is helemaal naar eigen smaak af te werken.

Goed nieuws! In Zelhem wordt binnenkort weer gebouwd en wel op de locatie aan de Groen van Prinstererstraat en Achter de Hoven. Hier verrijst een appartementengebouw met 6 appartementen, verdeeld over 3 woonlagen en een rij van 6 gezinswoningen. Niet onbelangrijk: het project is op en top duurzaam, bijna energieneutraal (BENG) en klaar voor de toekomst! Het project wordt gebouwd door Aannemersbedrijf Bramer B.V. uit Vriezenveen.

Interesse? De bouw gaat starten en er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Bel met Nieuw Wonen Achterhoek voor meer informatie!

Zelhem Het dorp Zelhem bestaat al sinds het jaar 801 en is één van de drie grote kernen binnen de gemeente Bronckhorst. Het dorp heeft bijna 9.000 inwoners en ligt in een zeer groene omgeving. In de directe nabijheid vind je onder andere natuurgebied ’t Zand en landgoed ’t Zelle met een golfclub. Het bruisende en gezellige centrum van Zelhem kent een ruim winkelaanbod voor alle dagelijkse behoeften. Daarnaast zijn er verschillende horecagelegenheden met gezellige terrassen te vinden. Op loopafstand is een basisschool, sportschool en zwembad. Ook kent Zelhem een rijk verenigingsleven. In het nabijgelegen Doetinchem vind je alle voorzieningen die je in een stad mag verwachten.

Zelhem heeft prima verbindingen met de nabijgelegen stad Doetinchem (treinstation) en de omliggende dorpen. Vanuit Zelhem ben je met circa acht autominuten op de A18 die in directe verbinding staat met de A12 en A3 (Arnhem/Oberhausen). Tot slot is er een uitgebreid fietspadennetwerk en fietsroutes om te kunnen genieten van het typische en karakteristieke Achterhoekse coulissen landschap en te genieten van de Achterhoekse gastvrijheid.

Gezinswoningen:
De eengezinswoningen hebben een woonoppervlakte van ca. 124 m² en zijn op ruime percelen gesitueerd, variërend van ca. 121 tot 235 m². Elke woning heeft een vrijstaande houten berging in de tuin en is te bereiken via het achterpad. Bij de linker hoekwoning met de zijtuin is het mogelijk een berging/garage te bouwen en is er parkeergelegenheid op eigen terrein. Voor de overige woningen is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Elke woning heeft een tuingerichte woonkamer met een deur naar de achtertuin. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. Er is een vaste trap naar de zolderverdieping met standaard al een dakraam. Hier is het mogelijk een 4e slaapkamer te realiseren. Ook bevinden zich hier de installaties. De kozijnen en deuren zijn van hout en het schilderwerk wordt uitgevoerd in de kleuren muisgrijs en antraciet.

De woningen worden voorzien van dubbel HR++ glas en standaard 6 zonnepanelen, een lucht-/warmtepomp en comfortabele vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping en een WTW-installatie. De oplevering is inclusief een compleet afgewerkte toiletruimte en badkamer en voor de keuken ontvangt u een cheque van € 5.000,--. Er zijn diverse opties mogelijk zoals een uitbouw aan de achterzijde van 1,2 of 2,4 meter.

Digitaal inschrijven kan via: nieuwwonenachterhoek.nl

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 330.000,- tot € 365.000,-
Kavel 121 m2 tot 235 m2
Woonoppervlakte 124 m2
Inhoud 480 m3 tot 462 m3

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
1 - 235 m2 124 m2 3 480 m3 Verkocht
3 € 340.000,- 139 m2 124 m2 3 462 m3 Koop in Optie
5 € 330.000,- 121 m2 124 m2 3 462 m3 Te Koop
6 - 124 m2 124 m2 3 480 m3 Verkocht
2 (CASCO) € 285.000,- 141 m2 124 m2 3 462 m3 Te Koop
4 (CASCO) € 275.000,- 123 m2 124 m2 3 462 m3 Te Koop